Oops...
Slider with alias mountain parallax header not found.

Eigenwijs, creatief en ijzersterk
Gedreven, Humor
Vertrouwd
hulpvaardig

Untamed….. onze rode draad…

Gek op mooie en unieke dingen maken. Het hele jaar door doen wij niets liever dan dit! Alles wat wij doen moet kloppen in beeld, emotie en pas wanneer het op je netvlies blijven hangen, zijn wij tevreden. Wij hebben 4 jaar lang op de Grafische opleiding in elkaars haren gezeten waarna godzijdank onze wegen naar het HBO scheidde… Gaandeweg ontwikkelden we beiden onze eigen creatieve persoonlijkheid en liepen we elkaar op het perfecte moment in onz leven tegen het lijf. Gek genoeg met dezelfde onuitputtelijke passie, gevoel voor humor, drive en een energieniveau die windmolens haast overbodig maken, bleken we dezelfde droom te hebben. Nederland veroveren, betoveren en bevrijden van design-blindheid om hierna ook de grenzen over te gaan. Kortom, we mogen weer in elkaars haren (manen) zitten en deze mix voelt SUPER goed!!!!

Leuk maar met wie hebben we hier te maken?

Wij zijn Kim Kemper (33) en Damiën Koot (35). Met ons reclamebureau willen wij een beetje rebelleren in het reclamewereldje dat wij wat saai, standaard en gezapig vinden geworden. Er kan wel een tandje(s) bij, een flinke scherpe ook. Waar is de tijd dat de designs van je scherm knalden of voor discussie zorgde? Er wordt zoveel dood geanalyseerd dat de oorspronkelijke boodschap verdwenen is doordat men zich aan “regeltjes” houdt. Wij mensen zijn wezens met ogen en dus visueel ingesteld, maak daar gebruik van.

Nowadays is het vooral heel veel blabla en daaromheen moet het er nog een beetje fraai uitzien. Daar doen wij niet aan mee! Wij kiezen onze eigen weg en vooral eentje wat goed voeld!

Zoals Coco Chanel zei: “Wie onvervangbaar wil zijn, moet zich onderscheiden”. Steek je kop dus boven het maaiveld uit en blijf dicht bij jouw visie, een visie waar wij ons naadloos bij aansluiten.

Beiden hebben we als ontwerper zo’n 14 jaar onder de rook van reclame- en marketingbureau’s gewerkt en kennen we inmiddels de klappen van de (ondernemers)zweep in de reclamewereld. We kijken nergens meer van op zijn niet uit het veld te slaan. Untamed. Wij zetten onze tanden in jouw project en laten pas los als jij tevreden bent.

Dutch Creatives opereert door het hele land en is gewend buitenlandse campagnes te voeren. Hou je vooral niet in als je spectaculaire wensen c.q ideën over de grenzen hebt.

Het ambitieuze ‘hol van de leeuw’ is per 1 januari 2019 gevestigd aan de Zonnenbergstraat 34 in Wilp. Nieuwsgierig en zin in een bak verse koffie? Maak een afspraak en kom gerust langs.

Bedrijfspromotiefilms, animaties, een eigen identiteit op social media en contentmanagement zijn niet meer weg te denken. Wij zorgen voor een duidelijk en herkenbaar beeld van jouw organisatie en creëren een uniforme visuele stijl die afwijkt van die van jouw concurrenten. WordPress De gedachte dat jouw platform wordt ontwikkeld door een WordPresser is toch wel heel geruststellend. Van een chique basic website voor jouw bedrijf tot een uitgebreide webshop in iedere denkbare grootte. Uiteraard doen wij geen concessies op zichtbaarheid en functionaliteit; alles moet kloppen en goed voelen! Film, Animatie & Fotografie Een bedrijfspromotie – en productfilm is dé ideale manier om jouw product of organisatie meer exposure te geven en een snelle manier om je doelgroep te bereiken. Onze videograaf staat te trappelen om te starten met het script! Als onze animatiedesigner alle registers opentrekt dan valt je mond open en gaan je oogleden wel even knipperen. Toe aan een nieuwe krachtige visual voor jouw organisatie? Het effect van een teaser of logo animatie is bewezen groot! Onze fotograaf (Kim Kemper) is een doorgewinterde fotograaf met jarenlange ervaring en weet telkens weer de krenten uit de pap van jouw evenement of business te halen. Heb je producten? Wij denken graag mee in de juist setting voor het perfecte productplaatje.

Van idee tot oplevering

Hoe gaat dat eigenlijk?

 • 01 IDEE

  Claritas est etiam processus dynamicus, qui sequitur mutationem consuetudium lectorum.

 • 02 CONCEPT

  Claritas est etiam processus dynamicus, qui sequitur mutationem consuetudium lectorum.

 • 03 DESIGN

  Claritas est etiam processus dynamicus, qui sequitur mutationem consuetudium lectorum.

 • 04 ONTWIKKELEN

  Claritas est etiam processus dynamicus, qui sequitur mutationem consuetudium lectorum.

 • 05 OPLEVEREN

  Claritas est etiam processus dynamicus, qui sequitur mutationem consuetudium lectorum.