Eigenwijs, creatief en ijzersterk
Gedreven, Humor
Vertrouwd
hulpvaardig

Untamed….. onze rode draad…

Gek op mooie en unieke dingen maken. Het hele jaar door doen wij niets liever dan dit! Alles wat wij doen moet kloppen in beeld, emotie en pas wanneer het op je netvlies blijven hangen, zijn wij tevreden. Wij hebben 4 jaar lang op de Grafische opleiding in elkaars haren gezeten waarna godzijdank onze wegen naar het HBO scheidde… Gaandeweg ontwikkelden we beiden onze eigen creatieve persoonlijkheid en liepen we elkaar op het perfecte moment in onz leven tegen het lijf. Gek genoeg met dezelfde onuitputtelijke passie, gevoel voor humor, drive en een energieniveau die windmolens haast overbodig maken, bleken we dezelfde droom te hebben. Nederland veroveren, betoveren en bevrijden van design-blindheid om hierna ook de grenzen over te gaan. Kortom, we mogen weer in elkaars haren (manen) zitten en deze mix voelt SUPER goed!!!!

Leuk maar met wie hebben we hier te maken?

Wij zijn Kim Kemper (33) en Damiën Koot (35). Met ons reclamebureau willen wij een beetje rebelleren in het reclamewereldje dat wij wat saai, standaard en gezapig vinden geworden. Er kan wel een tandje(s) bij, een flinke scherpe ook. Waar is de tijd dat de designs van je scherm knalden of voor discussie zorgde? Er wordt zoveel dood geanalyseerd dat de oorspronkelijke boodschap verdwenen is doordat men zich aan “regeltjes” houdt. Wij mensen zijn wezens met ogen en dus visueel ingesteld, maak daar gebruik van.

Nowadays is het vooral heel veel blabla en daaromheen moet het er nog een beetje fraai uitzien. Daar doen wij niet aan mee! Wij kiezen onze eigen weg en vooral eentje wat goed voeld!

Zoals Coco Chanel zei: “Wie onvervangbaar wil zijn, moet zich onderscheiden”. Steek je kop dus boven het maaiveld uit en blijf dicht bij jouw visie, een visie waar wij ons naadloos bij aansluiten.

Beiden hebben we als ontwerper zo’n 14 jaar onder de rook van reclame- en marketingbureau’s gewerkt en kennen we inmiddels de klappen van de (ondernemers)zweep in de reclamewereld. We kijken nergens meer van op zijn niet uit het veld te slaan. Untamed. Wij zetten onze tanden in jouw project en laten pas los als jij tevreden bent.

Dutch Creatives opereert door het hele land en is gewend buitenlandse campagnes te voeren. Hou je vooral niet in als je spectaculaire wensen c.q ideën over de grenzen hebt.

Het ambitieuze ‘hol van de leeuw’ is per 1 januari 2019 gevestigd aan de Zonnenbergstraat 34 in Wilp. Nieuwsgierig en zin in een bak verse koffie? Maak een afspraak en kom gerust langs.